DE WIT STUKADOORS: VAKWERK IN STUCWERK

De Wit Stukadoors is al sinds 1980 uw stucwerkspecialist. Het familiebedrijf uit Hoogkarspel werkt voor zowel particulieren als bedrijven in West-Friesland en de kop van Noord-Holland. Met een vestiging in Amsterdam bedienen wij ook de hele Randstad. U kunt bij ons terecht voor grote en kleine projecten én in de regio Amsterdam ook voor spoedwerk. Zowel bij renovatie als nieuwbouw creëren we elke gewenste stijl. Met glad stucwerk, sierpleister (spachtelputz), verf of latex spuiten en het gebruik van lijstwerk en ornamenten. Voor een klassieke sfeer of een strakke, moderne uitstraling. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar goed advies is essentieel. Onze vakmannen helpen u graag. Van advies tot uitvoering.

Meer informatie

Ons werk.

ONZE DIENSTEN.

GLAD PLEISTERWERK

GLAD PLEISTERWERK

Glad pleisterwerk is een veel toegepaste afwerking binnen het stucwerk. Dit gladde pleisterwerk vormt de basis voor een verdere afwerking met latex of verfspuit door u gewenste kleur. Voor andere alternatieven adviseren wij u graag.

Meer informatie
SIERPLEISTER

SIERPLEISTER

Sierpleister is een verzamelnaam voor diverse structuurpleisters. De meest bekende is spachtelputz. Het gebruik geeft een specifieke luxe uitstraling aan muren. Sierpleisters zijn in verschillende structuren, korreldiktes en kleuren te verkrijgen, ze bestaan uit een kunsthars gebonden product, Daardoor is het een dusdanig hard materiaal dat beschadigingen en krassen nauwelijks voorkomen.

Meer informatie
PLAFOND AFWERKING

PLAFOND AFWERKING

Voor de afwerking van plafonds werken wij met verschillende technieken en producten. Zowel voor moderne plafonds als klassieke plafonds met lijsten en ornamenten. Net wat past bij uw stijl en inrichting. We geven de plafonds kleur met een moderne ‘airless’ verfspuit voor het beste eindresultaat.

Meer informatie
VERF SPUITEN

VERF SPUITEN

Verfspuiten van wanden of plafonds zorgt voor een super strak eindresultaat.

Wij vernevelen de muurverf of latex op een schone en duurzame wijze voor een langdurig resultaat. Dit ‘airless’ verfspuit zorgt voor een hoge kwaliteit afwerking, die je met rollen of kwasten niet kunt realiseren.

Meer informatie
LIJSTWERK EN ORNAMENTEN

LIJSTWERK EN ORNAMENTEN

Lijsten en ornamenten versieren uw plafonds en/of wanden. De decoraties van gips geven een traditioneel, klassiek of juist strak en modern effect. Passend bij uw persoonlijke smaak en interieur. Of het nu gaat om een hoek of wandlijst, wij leveren en monteren alle soorten plinten en rozetten, zoals de meest voorkomende “Amsterdamse” platte plint.

Meer informatie
BETONLOOK

BETONLOOK

De betonlook is een verzamelnaam voor alles wat op beton lijkt. Het is een uniek, trendy, vintage en eigenwijs product. Het past zowel bij een modern als een klassiek interieur. Wij werken onder andere met de materialen Beal mortex, Microtopping, Base Beton en Brander stuco matt. Een betonlook kan in veel verschillende kleuren en kan overal worden toegepast. Wij gaan graag met u in gesprek over de wensen, mogelijkheden en alternatieven.

Meer informatie
Team

ONZE KLANTEN.

U kunt ons inschakelen voor grote en kleine renovatieprojecten van bestaande woningen en nieuwbouw. Onze klanten zijn zowel bedrijven als particulieren. Ook werken wij veel voor VVE’s, expats en horeca.

STUUR EEN BERICHT.

Wij horen graag wat uw wensen zijn en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.. Neem vrijblijvend contact met ons op.