De Wit Stukadoors is opgericht door Gerard de Wit (1955). Zijn drie zonen Maik (1984), Jimmy (1987) en Charl (1990) werkten al op jonge leeftijd mee. Met z’n vieren bouwen ze verder aan het stukadoorsbedrijf dat inmiddels vestigingen heeft in West-Friesland en Amsterdam. Van daaruit bedienen ze in twee teams de gehele regio. Voor Amsterdam en directe omgeving bieden zij ook een spoedservice.

TEAMWORK EN VAKMANSCHAP

De vakmannen beheersen de fijne kneepjes van het vak en voeren de werkzaamheden aan uw woning of bedrijf met grote zorg uit. Doordat zij elkaar door en door kennen en al jaren samenwerken, zijn zij ook uitstekend op elkaar ingespeeld. Dit merkt u aan de efficiënte werkwijze en de vriendelijke service. U kunt rekenen op goede afspraken en vakmanschap.

Offerte aanvragen

DUURZAAM MATERIAAL VAN HOGE KWALITEIT

Vakmanschap is ook afhankelijk van materiaal. Daarom werken wij met duurzame materialen van hoge kwaliteit. Dat levert u mooie wanden en plafonds op waar u lang van geniet en waar u met recht trots op kunt zijn.

Onze diensten

onze klanten.

U kunt ons inschakelen voor grote en kleine renovatieprojecten van bestaande woningen en nieuwbouw. Onze klanten zijn zowel bedrijven als particulieren. Ook werken wij veel voor VVE’s, expats en horeca.