Over ons

Graag willen wij ons aan u voorstellen: Wij zijn een familiebedrijf gevestigd te Hoogkarspel. Inmiddels al 35 jaar! Een begrip in West-Friesland. Gedurende deze 35 jaar is er veel ervaring opgedaan in de traditionele en moderne stukadoorswerkzaamheden, en daarnaast is een grote tevreden klantenkring opgebouwd.

Het bedrijf bestaat uit vader Gerard en de zonen Maik, Jimmy en Charl, die al vroeg in het stukadoorsvak stapten en al meer dan 10 jaar ervaring hebben.

Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden voor u klaar te maken. U kunt van ons een offerte op maat krijgen en betrouwbare afspraken verwachten, maar bovenal en niet onbelangrijk: vakwerk!

Omdat vakwerk ook afhankelijk is van materiaal, werken wij met hoge kwaliteit en duurzame materialen, en zullen werkzaamheden met uiterste zorg uitvoeren. Waar tegenwoordig veel vraag naar is zijn gladde wanden en gladde plafonds (gladpleisterwerk). Ook sierpleister (spachtelputz) is nog altijd populair. En als plafondlijst een platte plint (“Amsterdamse jodenplint”).

Als u eens een totaal andere aparte wand in uw badkamer, woonkamer of keuken wilt hebben dan is Italiaans stukwerk wellicht iets voor u. Italiaans stukwerk bestaat uit verschillende soorten: betonlook (pandomo); exclusieve wandbekleding: leem of tadelakt (Marokkaanse kalkpleister).

Ons werk beperkt zich echter niet tot deze lijst, neem bij twijfel gerust contact op, of mail ons via ons contactformulier.